0 532 760 0 868
tren
tren
Sosyal Medya Hesaplarımız
25 Mart 2024
16 kez görüntülendi

Volkan Konak Menajeri 0532 760 0 868 Volkan Konak İletişim Bilgileri için Müşteri Temsilcimizi Arayın

Volkan Konak Kimdir ?

1967 yılında, Trabzon’un Maçka ilçesinin Yeşilyurt köyünde doğdu.
1983 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarına girdi. 1988
yılında konservatuvarı bitirip aynı yıl İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Halk Müziği üzerine
Sosyal Bilimler master eğitimine başladı. 1991 yılında eğitimini bitirdi.

Volkan Konak Menajeri 0532 760 0 868

Sanat ve müzik hayatına 1989 yılında Maçka yöresinde yaptığı derleme çalışmalarını topladığı Suların Horon Yeri adlı müzik albümüyle başladı. Daha sonraları beste çalışmalarına başladı. Nazım Hikmet, Yaşar Miraç, Ömer Kayaoğlu, Sunay Akın gibi değerli şairlerin eserlerini besteleyerek müziğini, tarzını belirlemiş oldu. Beste müziğinin içerisine etnik motifleri katarak örneği olmayan kendine özgü bir tarz yaratmış oldu.

Karadeniz Müziğini Evrensel Müzik formlarıyla buluşturarak özgün bir yapıda yeniden şekillendiren Konak, Efulim’i 1993 yılında yaptı. Daha sonra 1994 yılının Ekim ayında Gelir misin Benimle adlı albümünü hazırladı. Askerlik görevi nedeniyle bir süre çalışmalarına ara verdi.

 

Diskografi
1989: Suların Horon Yeri
1993: Efulim
1994: Gelir misin Benimle
1996: Volkanik Parçalar
1998: Pedaliza
2000: Şimal Rüzgarı
2003: Maranda
2006: Mora
2009: Mimoza
2012: Lifor
2015: Manolya

Volkan Konak Menajeri 0532 760 0 868

Bemol Menajerlik ve Organizasyon Şirketi
Organizasyon İletişim : 0532 760 0 868
Cumhuriyet Mahallesi, Atakent Caddesi Üsküdar/İSTANBUL
melike@bemolmenajerlik.com.tr
İnstagram adresi @bemolmenajerlikofficial

 

 

 

Volkan Konak Biyografi, Volkan Konak Düğün Fiyatı, Volkan Konak Düğün Kaşesi, Volkan Konak Klipleri, Volkan Konak Konser Bedeli, Volkan Konak Konser Fiyatı, Volkan Konak Konser Ücreti, Volkan Konak Konserleri, Volkan Konak Konser Takvimi, Volkan Konak Menajer, Volkan Konak Menajerlik, Volkan Konak Resimleri, Volkan Konak Resmi, Volkan Konak Resmi Menajer, Volkan Konak Resmi Menajeri, Volkan Konak Resmi Menajeri Kim, Volkan Konak Resmi Menajerlik, Volkan Konak kimdir, Volkan Konak Telefon Numarası, Volkan Konak telefon, Volkan Konak telefonu, Volkan Konak İletişim, Volkan Konak festival, Volkan Konak festival ücreti, Volkan Konak Belediye Festival Fiyatı, Volkan Konak menajeri kimdir, Volkan Konak menajeri ulaşım, Volkan Konak